PALUU RUOTUUN

Työputki ja siihen päälle kahden päivän Jazzailut ovat nyt paketissa. Lomani alkoi virallisesti tänään ja jo eilen suuntasimme pojan kanssa mökille. Meri-ilma rauhoitti ja rentoutti, nyt palasimme takaisin kotiin. Työputki ja juhlinta saivat aikaan hurjan väsymyksen, mutta nyt on motivaatiota palata ruotuun. Varsinkin, kun lomani antaa sille aikaa.

 

Havahduin viikko sitten koviin vatsavaivoihin ja öisin heräsin koviin kipuihin. Lopulta syy löytyi ja stressin aiheuttama närästys sai kropan sekaisin. Vatsavaivainen olen aina ollut, mutta närästyksestä en ole kärsinyt. Nyt siis lääkkeiden lisäksi ruokavaliosta lähti suurimmaksi osaksi kahvi ja tietyt vihannekset (varsinkin raakoina). Raskaan aterian syöminen ennen nukkumaanmenoa on nyt myös pannassa. Tämä asia teki selväksi sen, että nyt on aika rentoutua, rauhoittua ja huolehtia itsestään. Onneksi oireet ovat selvästi jo rauhoittuneet, mutta muutos on edelleen tehtävä, jotta lääkkeistä pääsee myös irti.

Pori Jazz tuli sopivaan saumaan lomaa edeltävään viikonloppuun. Vaikka taas täydellinen Jamiroquain konsertti, ystävien seura ja täysi irtautuminen arjesta teki tavallaan hyvää, olen kuitenkin havainnut rajallisuuteni. Juhliminen väsyttää enemmän kuin ennen, eikä tässä olla enää kovin nuoria. Onneksi nyt pääsee taas takaisin ruotuun hyvän ruoan, unen, treenin ja vain olemisen muodossa.

Lomasuunnitelmissa on paljon treeniä, ystävien näkemistä, perheen kanssa nauttimista ja vain olemista. Minireissuja sinne tänne myös pohdinnassa, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Jos loma tekee tehtävänsä, pääsen takaisin töihin virkeänä ja levänneenä. Bloggaamiseenkin on jälleen aikaa, inspiraatiota kun ehtii taas keräilemään.

Viimeisimpään somepostaukseeni liittyen olen tehnyt muutamia ratkaisujani ajankäytön suhteen. Poistin Snapchatin sekä Facebookin -sovellukset puhelimestani. Keskityn tästä lähin Instaan ja siten haluan luoda laadukkaampaa sisältöä. 

Miten teidän kesä on edennyt? Millaisia postauksia tykkäisitte lukea kesän aikana?

-sonjaaleksandras

ps. Jättäkää anonyymi puumerkkinne painamalla sydäntä tai kirjoittamalla kommenttikehään <3

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “PALUU RUOTUUN”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta