PERJANTAIN TUNNELMAT & RUISROCK

Odotettu viikonloppu, perjantai on koittanut ja matka kohti Turkua ja tarkemmin Ruissaloa saa alkaa. 2 yötä ilman pikku-Kirppua tuntuu vielä suhteellisen hyvältä, mutta tiedän ikävän iskevän viimeistään lauantaiaamuna. Mutta ikäväni ystäviä kohtaan on jo niin suurta, että en malta odottaa, että pääsemme bondaamaan taas kolmeksi päiväksi! Sunnuntaina on varmasti vatsalihakset kipeänä, kommelluksia ja naurunremakoita muistoissa. Ruisrock saa jo selkäkarvat pystyyn ja nostalgiapisteet kattoon – can’t wait!

_MG_1202

Suurin stressinaiheeni on se, että pysymme kasassa festarialueella. Joka vuosi kaveriporukastamme on yksi kadonnut eikä yhteyttä ole saanut puhelimella koko päivänä. Nyt olemme päättäneet tietyt säännöt ja tasatunnein etsiä kadonnutta ystävää tietystä paikasta. Katsotaan miten tämä käytännössä toimii (tai toivottavasti ei tarvitse edes kokeilla). Ruisrock on saavuttanut valtavan suosion, joka tarkoittaa suurta väentungosta. Näin lähiössä melko rauhallisesti asustavalle se voi tuottaa pieniä kulttuurishokkeja, mutta turha sitä on miettiä etukäteen – sinne vaan sillipurkkiin! 

Vaatteita on pakattu kylmästä lämpimään ajatuksella ja taivaalla voi tapahtua mitä vaan. Paras vaihtoehto olisi kuvassa näkyvä asustus, mutta farkut ja nahkatakki ovat myös pakattuina.

_MG_1179

Sääennustus on vaihtunut jo sataan kertaan, enkä vieläkään usko sitä mitä luvataan. Toivotaan, ettei ainakaan lunta ala sataa!

Hyvää viikonloppua kaikille ja törmäillään Ruississa, jos sinne on joku matkalla! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta