PETTYMYSTEN VIIKKO VAI RENTO DIEETTI?

Noniin, nyt joudunkin toteamaan pettymyksen. Hyvin menneet ensimmäiset pureviikot ajautuivat karille nyt Isänpäivä-viettoihin. Kaksi runsasta kolmen ruokalajin illallista sekä kyseenalainen brunssi eivät tainneet kuulua sopimukseen. Noh, sovinhan itseni kanssa, että mitään tiukkis-meininkiä ei tällä kertaa vedetä, mutta kolmen päivän heitot ruokavaliossa taitavat jo tarkoittaa isompaa dieetti failurea. Eilen vietetty päivä Helsingissä ei onneksi paljonkaan vaikuttanut, sillä sain syödä super puhdasta ja hyvää gluteenitonta vegeruokaa.

sonjaaleksandras-48

Kuva: Amanda Aho

Liikunnan puolesta viime viikko oli huippuhyvä! Kävin 4 kertaa salilla ja lenkit päälle, 6 päivänä yhteensä liikuntaa. Huomasin kyllä neljännen salin jälkeen, että kroppaa taitaa olla aika piipussa, treenit olivat kaikki tosi loppuun asti mehut vieviä. Tällä viikolla otetaankin kiinni ruokavaliosta taas kunnolla, mutta treenien puolesta otetaan hieman kevennetymmin. Kevyempi viikko on aika tärkeä kovien treenien jälkeen, pääsee kroppa palautumaan ja ottamaan taas tulevat harjoitukset vastaan.

Pientä turvotusta on nyt näkyvissä, johtunee viikonlopun ruokailuista sekä todella vähistä unista lähipäivinä. Unta täytyisi nyt saada lisättyä, jotta sitä palautuisi paremmin. Paljon ulkoilua ja hyvät yöunet, eiköhän se tästä taas lähde rullaamaan. Kova tsemppi taas päälle ja jatketaan matkaa eteenpäin.

Taas kerran kiitän itseäni, että olen pitänyt dieettiä aika arkisesti, liialti itseäni kieltämättä, sillä arki jatkuu kuitenkin dieetin jälkeenkin. Houkutuksia tulee aina, enkä aio koskaan kieltäytyä hyvästä illallisesta. Kohtuus kaikessa. Hyvä olo kuitenkin tulee niistä puhtaista päivistä, eikä muutama lipsahdus vaikuta kokonaistilanteeseen.

En haluaisi ikinä joutua tilanteeseen, että olen ikuisesti jollain dieetillä. Olen kuitenkin todella vakuuttunut siitä, että arkeeni sopii maidoton ja gluteeniton, enkä usko luopuvani siitä enää. Viikonloppuisin saa sitten syödä vapaammin, mutta kohtuullisuutta opitaan päivä päivältä enemmän.

Onkos siellä muita rennosti dieetillä olevia?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

3 vastausta artikkeliin “PETTYMYSTEN VIIKKO VAI RENTO DIEETTI?”

  1. Moikka! Ei sinällään liity aiheeseen mutta olitko eilen Kampissa 8 aikoihin illalla? Yksi nainen näytti ihan sulta ja meinasinkin rulla kysymään että oletko se sinä. En kuitenkaan kehdannut kun ajattelin ettei se välttämättä olekaan 😀

    • Moikka! Joo itseasiassa olin, rähjääntyneenä pitkästä päivästä 😀 Vaihdoin bussia Kampissa juuri siihen aikoihin. 🙂 Olisit tullut vaan heippaamaan! 🙂

    • No voi vitsit! No ehkä vielä törmätään! Kiitos kivasta blogista ja hyvää viikon alkua 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta