PIENET AURIKOISET HETKET

Töiden jälkeen selatessani muiden aurinkoisia instakuvia ja -tarinoita saatoin vain ajatella tuottoisaa työpäivääni sekä muutaman päivän päästä alkavaa lomaa. Aurinkoiset päivät ja hetket ovat monesti menneet sivusuun töiden takia, mutta onneksi auringosta riittää virtaa vielä iltaankin. Eilen otimme kaiken irti loppupäivästä. Pakkasimme illallisen reppuun ja ajelimme aurinkoiseen Kalloon.

Kesää ei kannata elää vain lomalla, sillä niin se jää kovin lyhyeksi. Ennen työpäivää tai sen jälkeen voi hyvin tehdä kesäjuttuja ja ajatella olevansa hetken lomalla. Viime päivinä olen lenkkeillyt, ulkoillut, nauttinut aamiaista terassilla, mökkeillyt yhden yön verran ja nauttinut jokaisesta vapaasta hetkestä.

Eilen kävin työpäivän jälkeen salilla ja kotona pakkasin hieman lämmintä päälle. Kaupasta ostimme pikaillallisen, salaattia ja muutamat herkut. Suuntasimme auton kohti Kallon kallioita. Illallismaisemana toimi tyrskyävä meri ja viltin päällä nautimme auringon lämmöstä. Tämä jos jokin tuntui lomalta.

Kesäretkeä ei tarvitse tehdä kauas. Eväiden ei tarvitse olla hankalia. Reissua ei tarvitse suunnitella.

Nämä hetket ovat parhaita.

Vaikka päällä oli salikuteet ja reikäiset sukat, tuli näistä kuvista kovin rakkaita. Näitä hetkiä saisi olla enemmän, ihan siinä tavallisessa arjessa.

Lauantaina alkaa 3 viikon loma. En ole suunnitellut juurikaan mitään, mutta sitäkin enemmän ajattelin mennä fiilispohjalta. Mitä sitten tekeekään mieli puuhata. Vaikka olen ytimiäni myöten suunnitelmallinen, yritän olla stressaamatta ja nauttia päivä kerrallaan.

Mitä teidän kesäpuuhiin kuuluu?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta