@home: Pimenevät illat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksy on saapunut – illat ovat ihanasti pimenneet ja kynttilöitä saa kaivaa taas kaapeista. Rakastan syksyä, kun on vielä melko lämmin, mutta ilma on raikas. Sateista en niinkään välitä, mutta mennyt kesä on jo totuttanut kaikkeen säähän.

Kotonamme on nyt lievä sisustusvimma, lähinnä siis minulla. Se taitaa kyllä iskeä jokanaiseen syksyn tullen. Kotiäitiyden huonona puolena se, että omaa kotia katsoo jo liiankin tarkalla sekä kriittisellä silmällä. Vaikka päivät ovat täynnä touhua, kuitenkin sitä ehtii miettiä asioita, jotka häiritsevät kodin ulkonäössä. Onneksi olen ollut maltillinen ja koittanut hillitä sisustushankintahaluja. Muutenkin pidän selkeydestä ja puhtaista linjoista, enkä tavaranpaljoudesta.

Siivosin juuri hetki sitten vierashuone/työhuonettamme. Tämä huone usein kiireessä muodostuu ”heitetään sinne kaikki pois käsistä kotiin tullessa” -huoneeksi. Varsinkin mieheni pitää tätä joskus myös vaatehuoneenaan. Mutta onneksi oven saa kiinni tarvittaessa.

Pidän kuitenkin tästä huoneesta, sillä siellä on rauhallinen tunnelma esimerkiksi lukea tai muuten rentoutua. Valitsin seinien väriksi rauhallisen ”greigen” eli harmaan ja beigen sekoituksen. Työtasona toimii Muuramen perintönä saatu työpöytä ja tuoli myös perintöä mieheni mummilta. 120 cm sänky toimii vieraspetinä vaikka pariskunnalle. Matto ja sänky ovat saatu käytettynä sukulaisilta. Lamppu on Pentikin ja ostettu ensimmäiseen kotiin muutettuani. Taulussa komeilee itse otettu kuva New Yorkin matkalta.

Tämä rauhallisuus ja kynttilöiden välke toimii minulla hyvin nyt kun Kirpulla on menossa 5 kuukauden hulinavaihe. Muutama kynttilä saunaan tai pieni hetki lehden tai kirjan kanssa vierashuoneessa saa taas koneet käymään uudella tavalla.

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta