PINAATTI-VADELMA KERROSSMOOTHIE

P6030201

Tykkään tehdä viherpirtelöitä, mutta joskus sekaan kaipaa hieman makeutta ja kirpeyttä. Löysin jääkaapista babypinaattia ja halusin hyödyntää sen ennen nahistumistaan. Lopputuloksena syntyi ihana kerrospirtelö täynnä vitamiineja, pehmeitä sekä kirpeitä makuja.

Pinaatin ja etenkin babypinaatin terveysvaikutuksista ei tarvitse varmaan erikseen edes kirjoittaa, sillä niin paljon niistä on ollut keskustelua. Milloin puhutaan, että pinaatti kasvattaa hauberia, milloin se parantaa silmiä ja ehkäisee ihon vanhentumista. Jokatapauksessa, mahtava kasvi, jota kannattaa hyödyntää! Vähäenerginen ja vitamiinipitoinen vadelma tuo minusta ihanaa kirpsakkuutta ruokiin. Vadelmat sisältävät ainakin C-vitamiinia ja kivennäisaineita, esim. magnesiumia, kalsiumia ja fosforia. Ilmeisesti vatut auttavat myös vatsavaivoihin.

P6030192 

PINAATTIVADELMA

 

P6030200

Lisäsin pinaattiosaan vielä muutaman vadelman (unohtui kirjoittaa reseptiin). Päälle heitin vielä vattuja, banaaninsiivun ja granolaa, noms!

P6030197

Tänään vuorossa hieman pihahommia, maalaustarvikkeiden ostamista sekä illemmalla mökillä rentoutumista! Hieman viileämpi ilma tiedossa, mutta se ei menoa haittaa.

Energistä lauantaita kaikille!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “PINAATTI-VADELMA KERROSSMOOTHIE”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta