PORI JAZZ JA FESTARIKESÄN PÄÄTÖS

Yksi vuoden kohokohdista näin Porissa asustavalle, Pori Jazz, on vietetty ja omalta osaltani festarit tältä kesältä ovat tulleet päätökseen. Ruisrock ja Pori Jazz vietettiin perättäisinä viikonloppuina ja olo onkin sen mukainen. Nyt on ihana muistella festarikesän fiiliksiä ja viettää mieheni lomaa mökkeillen. 

P7161155

P7161154

Pori Jazz antoi tänä vuonna paljon naurua, hyvää musiikkia, hyvää ruokaa, juomaa ja ihania piknik -hetkiä. Tanssittiin, laulettiin ja nautittiin. Bo Kaspers ja Seal jäivät mieleen ja kyllä Jazzien tarjonta vaan tänäkin vuonna oli loistava. Olo tällä hetkellä on kuitenkin se, että on ihan hyvä, että festarit on vain kerran kesässä, niin kuluttavaa se lopulta on.

Nautimme myös poikani kanssa Pori Jazzin lasten tarjonnasta alkuviikolla ja pääsimme muun muassa muskariin, sirkusesitykseen ja musiikkiesityksiin. Kirppu oli aluksi todella ujosteleva kun paikalla oli niin paljon ihmisiä, mutta nautti kuitenkin esityksistä.

P7161147

Viikonlopun menoista kärsitään vielä tänään, mutta onneksi saaristo ja mökkeily auttaa oloihin. Pyrin olemaan linjoilla myös mökillä, toivotaan, että saan yhteyden toimimaan. Postauksia tulossa siis sieltäkin käsin.

Hyvää viikonalkua kaikille! 

-sonjaaleksandras

 

 

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta