PUHELINKUVIA JA KESÄTUNNELMIA

Puhelin kulkee nykyään arjessa mukana melko tiiviisti ja sinne tuleekin tallennettua arkisia hetkiä enemmän kuin kameraan. Välillä jopa tuntuu siltä, että puhelinkuvia tulee lisää hirveällä vauhdilla eikä niitä ehdi blokata tarpeeksi usein, saati sitten laittaa kirjoihin ja kansiin. Sääli, sillä kuvat sisältävät niin paljon tunnetta ja muistoja. Nyt ajattelin ottaa nämä puhelinkuvat tavaksi myös blogin puolella ja näin näyttää sitä arkisempaa menoa. Tosin nyt kesä on kaikkea muuta kun tavallista arkea, mutta ainakin materiaalia tulee ja lujaa. 

Kesä on ollut täynnä toimintaa, paljon ulkona olemista, hyvää fiilistä ja tietenkin loistavaa ruokaa. Takana on päiviä Kirpun kanssa puistossa, Ruisrockin keikat ja loistava ruoka (Fafasin pita, omg!!), auringonottoa mökillä,  hampurilaiset Porin Blind Burgerissa, Jazzit, Kirpun ensimmäinen oikea ravintolakäynti, mökkiruoat, illat merenrannassa, mustikoiden metsästys Kirpun kanssa, iltauinnit järvellä. Ikimuistoisia hetkiä, joita varmasti vanhempana muistelemme.

Kuvat kertovat kuitenkin paremmin tarinaa, joten tässä muutamia otoksia menneeltä kesältä…

blogipuhelinkuvat

Mikä parasta, kesä ei ole vielä ohi! Puhelinkuvia tulossa varmasti vielä kesän aikana.

Ja hei, matkaamme tällä viikolla mm. Tampereelle ja luvassa on ainakin Torni -hotelli ja Särkänniemen Koiramäki. Saa antaa vinkkejä lapsiystävällisistä ravintoloista tai paikoista Tampereella!

-sonjaaleksandras

 

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta