RENTO ARKIKIHARA

Hiustuto Hiustuto2 Hiustuto3 OLYMPUS DIGITAL CAMERAHiustuto4

Tämä hiustyyli on minulle melko ominainen, tykkään tuoda vähän voluumia muuten niin päätämyötä menevään hiukseen. Kiharruspuikolla saa tehtyä hyvän pohjan kampauksiin ja harjaamalla kiharat auki, saa lookista lainemaisemman. Tein nämä kiharat supernopeasti, suuria osioita kihartaen. Juhliin kampausta tehdessä teen tarkemmin ja hieman pienempiä osioita kihartaen.

Balmainin Texturizing Salt Spray on suolasuihkeista lempparini, se ei tee liian ”likaisen” tuntuista hiuksesta vaan antaa sopivasti rakennetta ja kitkaa tukkaan. Se on paras juuri kiharan rutisteluun, varsinkin kun lopputuloksesta haluaa rennon.

Kaikki hiuslaadut eivät sovellu kiharan aukiharjaamiseen, mutta esim sormin voi haroa kiharaa auki kun se on kunnolla jäähtynyt. Juuri kiharrettu hius helposti suoristuu, jos sitä alkaa heti työstämään. Oma hiukseni, jäähtymisen jälkeen, antaa harjata ilman, että kihara lähtee pois. Kiharaa harjaamalla kihara muuttuu korkkiruuvimaisemmasta lainemaisempaan muotoon.

Hiuspostaukset – hyvä vai huono idea? Mitä mieltä olette?

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta