RIEMUA JA DYYNIPULKKAILUA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka olen ollut melko negatiivinenkin talvea kohtaan, on tällä viikolla saanut nauttia ilmoista. Aikaisemmat kovat pakkaset aiheuttivat haasteita ulkoilulle pienen pojan kanssa, mutta täydellinen luminen nollakeli tervehti meitä tällä viikolla ja voi sitä onnea! Mieheni vapaapäivänä sattui olemaan upea auringonpaiste ja lähdimme pulkkailemaan yyteriin. Yyteri on upea kesällä, mutta näin lumisena ehkä vielä siistimpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulkona sai viettää hieman aikaakin, eikä rientää 10 minuutin päästä sisälle lämmittelemään. Kirppu nautti niin, että aina kun pulkka pysähtyi vaadittiin lisää vauhtia. Pieni järkyttynyt ilme oli muutamassa laskussa, mutta lopuksi hymy oli korvissa. Mieheni tuntui nauttivan reissusta kaikkein eniten ja olisi varmasti jäänyt koko päiväksi, jos olisi ollut mahdollista. Pulkkailu ja ylipäätään ulkoilu on ihanaa nyt kun Kirppukin jo ymmärtää, ja on jo enemmän ”tässä maailmassa”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakkasin itselleni pienen herkunkin, kyllä maistui Frezza hikisten nousujen ja laskujen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nauttikaa ilmoista ja talvisista maisemista. <3 <3 <3

-sonjaaleksandras

 

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta