RIITTÄÄKÖ KESÄ?

Rakastan kesää. Rakastan lämpimän ilman tuoksua, ihmisten hymyjä, Suomen maisemia, tapahtumia, ulkoilua, grillausta, lasten ulkoleikkejä ja sitä tiettyä fiilistä, jonka kesä vain osaa aiheuttaa. Kesä tuntuu kuitenkin menevän liitämällä eteenpäin, sillä sitä odotetaan ja tapahtumarikkauden keskellä aika ei vain osaa pysähtyä. 

_MG_1233

Olen edelleen hoitovapaalla, joten kesä on minulle hieman normaalia vapaampi. Tuntuu silti, että teen enemmän töitä kun koskaan, mutta hyvällä fiiliksellä. Olen tehnyt muutamien viikkojen ajan mainosmateriaaleja eräälle firmalle ja luonut uudelle yritykselle logon. Nämä työt ovat niin tärkeitä, etten luopuisi niistä mistään hinnasta. Blogikin on saanut hieman hittiä näiden töiden takia ja ajanpuutteen vuoksi en ole postannut ihan joka päivä. Luovat työt vievät yllättävän paljon aikaa ja joskus tuntuu, että tunnit loppuvat päivästä kun taapero vie kuitenkin sen suurimman osan ajasta.

Kirppu on kasvanut hurjaa vauhtia ja sanoja tulee kokoajan uusia. Vauhti on kova ja päivittäin tuntuu, että jotain uutta on opittu. Olen niin kiitollinen, että saan seurata kasvua ihan läheltä joka päivä. Kesä on täyttynyt mökkeilyllä, mummuloissa käynneillä, eri puistojen katsastamisella, kirjaston hyötykäytöllä, ystävien näkemisellä ja yleisellä taaperotouhulla.

_MG_1214

Toisaalta kovin haikeaa, kun ensi kesänä olen jo töissä enkä saa enää koskaan välttämättä tällaista kesää hänen kanssaan. Kesän viikonloput ja mieheni loma on täyttynyt jo kaikenlaisella puuhalla, eikä sellaista suunnittelematonta aikaa olekaan lähes ollenkaan. En tiedä onko sellainen päämäärättömästi haahuilu jo niin taakse jäänyttä aikaa? Aikuisena niitä suunnitelmia on vain pakko tehdä ja kesäkin menee toteuttaen kaikenlaisia haaveita ja projekteja. Kesä on rajallinen, mutta pitäisi muistaa nauttia nyt jokaikisestä hetkestä eikä hautautua kiireen alle.

Kesän yksi kohokohdista on tänä viikonloppuna, nimittäin Pori Jazz. Tänään suuntaammekin Kirjurinluotoon konserttiin ja isoimmat nimet tänään ovat: Seal, Bo Kaspers Orkester ja Olavi Uusivirta. Päivä täynnä piknikkiä, musiikkia ja ystäviä. Täydellistä. 

Nauttikaa kesäisestä päivästä! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta