SAKSIEN VOIMA

Mikä siinä on, että nuhjainen olo voi muuttua radikaalisti parempaan suuntaan kun hiusten latva on napsaistu suoraksi? Pelkästään hiustenleikkuu tekee ainakin minulle niin fressin olon, että jopa elämä tuntuu olevan paremmassa hallinnassa. Vaatteetkin tuntuvat näyttävän paremmilta päällä. Miten se voi olla mahdollista? Olisiko siis syytä varata aikaa saksien alle hieman useammin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin leikkauttamassa hiukset ystävälläni ennen New Yorkin matkaa ja sitä ennen sovin, että tällä kertaa jätämme värjäykset pois. Olin varma, että kyllästyisin hiuksiin heti ja haluaisin käydä laitattamassa raidat hetken päästä. Huomasin kuitenkin, että syy hyvään olooni tuli pelkästä hiustenleikkuusta, pituutta lähtikin yli 10cm. Sen tuoma fressi olo sai minut miettimään, että kampaajalla voisi käydä vähän useammin kuin kerran puolessa vuodessa – hehe. Kampaajani on varmasti samaa mieltä…

Tämä on monelle ehkä selvä asia, varsinkin jos omaa lyhyemmän hiusmallin, jota on pakko leikkauttaa usein. Pitkätukkaisella sillä ei ole niin väliä, jos hiukset ovat leikattu simppeliin suoraan malliin. Siksi täytyy itseään aina muistuttaa, että kampaajallakin pitää käydä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampaaja: Jenni Nurmi / Salon Amelie, Pori

Nyt mennään siis luonnollisella tyvellä, mutta ei siitäkään ole kauaa, kun olin 1,5 vuotta värjäämättä. Jos siis kärsit kulahtaaneesta fiiliksestä, suosittelen simppeliä hiustenleikkuuta piristämään!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta