SIMPPELI KANAPASTASALAATTI

Näin sunnuntain kunniaksi ajattelin esitellä teille laiskan naisen pastasalaatin, joka syntyy eilisestä paistetusta kanasta, valmiista tuorepestosta ja täysjyväpastasta. Nopeaa, super hyvää ja ravitsevaa. Vaikka en kovin usein käytä pastaa, on se silti yhtä suurta herkkua, varsinkin pestopasta. Jos siis kaapista löytyy kanafileitä ja haluat käyttää ne salaattiin, on tämä yksi hyvä vaihtoehto. Kanapastasalaatti on klassikko ja tämä salaatti vie ainakin oman kieleni mennessään. Lisään usein vielä tämän sekaan rucolaa tai babypinaattia, sillä varsinaista salaattiahan tämä ruoka ei ole ilman niitä – hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kana-pestopasta -salaatti

3-4 broilerin ohutleikettä paistettuna (marinadissa öljyä, sitruunaa, suolaa, kurkumaa ja pippuria)

reilusti tuoretta basilikaa

3-4 tomaattia

1 purkki tuorepestoa (Lidl)

200-300g täysjyvä farfalle pastaa

Keitä pastat runsaassa vedessä (lisää reilusti suolaa veteen). Paista kanat kypsiksi ja pilko ne pieneksi. Pilko tomaatit ja basilika. Sekoita kypsän pastan joukkoon pesto, sekoita hyvin. Lisää loput ainekset ja sekoita. Nauti kanapastasalaatti kylmänä tai lämpimänä! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suosittelen tekemään ison satsin, sillä himo tulee varmasti! Jos tekisin tätä juhliin tai viikonloppuna, lisäisin ehkä joukkoon vielä fetaa tai parmesaania.

Nauti helppoudesta! Ihanaa sunnuntaita!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta