SNÄPPI: SONJAALEKSBLOG

Olen ollut snäpissä nyt jonkin aikaa, aluksi pidin sovellusta puhelimessani noin 6 kuukautta sitä avaamatta. Sen jälkeen varovasti toisinaan snäppäillen. Nyt snäppi on ollut enemmän tai vähemmän päivittäin mukana, edelleenkin voi silti tulla päivien poissaoloja. Näin bloggaajana olen huomannut sen olevan todella hyvä apuväline, varsinkin kun lukijat haluavat nähdä hieman pintaa syvemmälle.

Instagram (@sonjaaleksandras) on kuitenkin se siistitympi versio päivittäisestä toiminnasta ja usein postailenkin sinne blogiin liittyviä kuvia. Vaikka jokin aika sitten ajattelin, että snäppäily on aivan turhaa ja jälleen yksi aikasyöppö, mutta olin hieman väärässä. Snäppi on nopea, helppo ja välitön. Se ei vie kovin kauaa aikaa (jos ei nyt ihan jatkuvasti päivitä) ja sieltä saa sitä arjen inspiraatiota ja usein nauruja, myös vertaistukea.

img_1470

Miksi nyt sitten kirjoitan snäpistä?

Fitfashionfi liittyi myös Snapchattiin ja aloitamme muutamien bloggaajien kanssa päivittelemään Fitfashionin omaa snäppiä vuoroviikoin. Tänään snäppäilyn on aloittanut Katri (Fit you too -blogin kirjoittaja) ja siitä edetään sitten joka maanantai uuteen bloggaajaan. Oma vuoroni on siis tulossa, joten kannattaa siirtyä snäpinkin puolelle seuraamaan Fitfashionfi -sivustoa.

Aion nyt myös hieman aktivoida omaa snäppiä (sonjaaleksblog) – jos siis kiinnostaa meikän höpinät niin sinne siis! Laitan usein ihan arkisia juttuja, ruokaa, liikuntaa, perhearkea jne. Jokainen kuva ei siis ole tämä perhosilla varustettu kasvojenparantelukuva – vaan ihan realismiakin on tarjolla. En ole siis tyyppiä ”kuvaan aamusta iltaan”, mutta joskus saatan yllättää useammallakin snäpillä päivässä, katsotaan mihin tie vie tulevaisuudessa.

Mitä fiiliksiä snäppi teissä herättää? Keitä seurailette snäpissä?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta