sonjaaleksandras?

photo by Valokuvaus Nelly Stenroos
photo by Valokuvaus Nelly Stenroos

Uusi mammablogi – niitähän ei vielä ollutkaan tarpeeksi?

Olin eilen lenkillä. Työnsin vaunuja, joissa nukkui kuukauden vanha poikani ja samalla puhuin puhelimessa ystäväni kanssa. Kerroin kuinka musta tuntuu, että haluaisin jotenkin toteuttaa itseäni uudella tavalla(niin kuin äitiys ei olisi tarpeeksi uutta) ja hyödyntää ajan kun olen babyn kanssa kotona. Äitiyslomapäivät eivät todellakaan ole tyhjyyttä täynnä, mutta tarve, luoda jotain uutta, on suuri. Ystäväni (myös äitiyslomalla) sanoi: ”Perusta blogi niin mä ainakin luen sitä.”

Olen 26-vuotias vaimo ja 03/15 -syntyneen pojan äiti.

Vielä 3 vuotta sitten en olisi uskonut, että olisin pian jo onnellisesti naimisissa ja alkaisin odottaa lasta. Keväällä 2012 asuin Kanadassa ja elättelin toiveita, että pian löytäisin elämälleni jonkun järjen. Silloin elin vielä siinä ajatuksessa, että keskityn uraani ja löytämään valmistumisen jälkeen unelmaduunin. Asiat muuttuivatkin nopeasti. Syksyllä 2012 olinkin jo kihloissa ja hääsuunnittelut vauhdissa. Nyt kolme vuotta sen jälkeen istun sohvalla omakotitalossa imettämässä pientä poikaani ja perustamassa uutta blogia, johon saan tyhjentää pääni.

Tämä blogi kertoo minun arjestani äitiyslomalla, johon kuuluu äitiyden haasteita (onnenhetkiä ja varmasti harmaita hiuksiakin), liikuntaa, ruuanlaittoa, sisustusta ja oikeastaan kaikkea mitä suinkin ehdin kirjoittaa. Kirjoitusvirheiltä ei voi välttyä ja syyn tietää jokainen öitään valvonut vastasyntyneen äiti.

Tervetuloa!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

0 vastausta artikkeliin “sonjaaleksandras?”

  1. Mahtavaa, että löysin blogisi! Olen itse täysin samassa elämäntilanteessa, tismalleen samanikäisen pojan tuore äiti 🙂
    Odotan innolla seuraavaa kirjoitustasi.

  2. Ihanaa, nyt pääsen kurkkaamaan teidän vauvantuoksuiseen arkeen blogisi kautta!

  3. Vau, tää sun blogi on tosi laadukas vaikka on ihan tuore! :O En kerennyt lueskella vielä kauheasti, mutta oli pakko heti kommentoida tästä yleisilmeestä. Mut upeelta näyttää 🙂 Perehdyn tarkemmin vauvan päikkäriaikaan<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta