SURKEIN VUODEN ALOITUS

Blogit ovat täynnä energisiä vuoden aloituksia. Lupauksia on tehty ja niiden toteuttaminen on alkanut. Täällä kuitenkaan ei voida puhua nyt energiasta tai virkeästä startista. Vuosi 2017 ei ole ollut myötätuulinen. Vaikkakin virallinen vuoden vaihtuminen tapahtui onnellisissa merkeissä ystävän häissä, oli seuraava päivä melko negatiivinen. Läheisen sairastuminen, koko perheen flunssa, oma äänen katoaminen ja keuhkoputkentulehdus. Tänään en siis luonnollisestikaan voinut aloittaa töitä, vaan kuumeen merkeissä on menty tämä päivä, näin jatkunee alkuviikko. Vaikka on paljon kiitollisuuden aihetta, on tämä silti varmasti surkein vuoden aloitus pitkiin aikoihin. Tänään aion vetäistä peiton korviin, syödä irtokarkkeja pitkästä aikaa ja katsoa Sykettä Areenasta. Olisiko mahdollista aloittaa tämä vuosi vasta ensi maanantaina?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuoden aloitukseen liittyy aina odotuksia ja jostain syystä sitä toivoo kääntävänsä uuden lehden. Mutta tämä lehti oli kyllä valitettavasti huonoin ikinä, joten toivon uutta painosta piakkoin. Hyvinvointiblogissa tämä voi olla väärä tapa aloittaa vuosi, mutta nyt ei valitettavasti irtoa muuta. Ehkä tämä nyt herättää siihen, että ensi viikolla on kaksi kertaa enemmän paukkuja ja positiivista energiaa! Nyt kuitenkin täytyy todella levätä, ennen normaalia arkea.

En oikeastaan koskaan ole tehnyt varsinaisia lupauksia, vaan enemmänkin ympäripyöreitä ajatuksia hyvinvoinnista ja positiivisuudesta. Niin mennään tänäkin vuonna. Jokainen vuosi tuo omat haasteensa, onnen sekä surun hetket. Toivotaan kuitenkin hyvää tätä vuotta ja rukoillaan parasta. 

Kuinkas ruudun toisella puolella – teitkö jotain lupauksia? Miten viikko on startannut?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta