SUUNNITTELEMATON TAUKO

Joskus elämässään tuntuu siltä, että sitä vain jaksaa ja jaksaa vaikka kuinka väsyttäisi. Niin on ollut jo jonkin aikaa ja paketti on tuntunut pysyvän kasassa, mutta viime viikolla oli pakko stopata ja pitää pieni tauko. Pahoittelut tästä blogin lukijoille. Meillä nukutaan, vihdoin -postauksen jälkeen yllättävästi alkoikin aika, että meillä ei nukuttukaan ja Kirpun 4 uutta puskevaa hammasta päättivät tehdä öistä jälleen kamalia. Muistutus taas siitä, että aina jos sanoo, että vihdoin nyt jotain muuttuu, niin paluu vanhaan voi olla kulman takana. Tosin toivon, että tämä tosiaan on hammasvaivaa, eikä varsinaista paluuta tule.

_MG_8062

Kuva: Amanda Aho

Työprojektin, blogin ja Kirpun hoitamisen lisäksi kotona oli paljon tekemistä ja tuntui, että paketti hajoaa, jos en lepää ja anna työasioiden olla, vaikka vain viikonlopun ajaksi. En halunnut edes avata konettani, osittain siksi, että koneeni on muuttunut järkyttävän hitaaksi ja uuden koneen saamiseen on nyt mennyt odotettua pidempään. Hidas kone ei siis varsinaisesti myöskään houkutellut työntekoon.

Sain onneksi kokea ihanan viikonlopun rakkaiden ystävien kanssa ja pääsin hieman irti kaikesta. Nyt on taas hieman levänneempi olo, vaikka Kirppumme ei vieläkään nuku kovin hyvin.

Nyt on aika taas päästä kiinni treenaamiseen ja normaalin arjen pyörittämiseen. Tällä viikolla blogin puolella luvassa ainakin kokemuksia Cryo -huippukylmähoidosta ja paljon muuta. Nyt taas jatketaan uudella innolla ja lupaan pysyä tiheämmässä päivitystahdissa. Pieni tauko tekee hyvää, vaikkakin seuraavaksi teen sen hieman suunnitellummin.

Ihanaa viikkoa kaikille! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta