Syksyn ihanuudet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyisin ei saisi astua yhteenkään vaatekauppaan, sillä värien ja materiaalien pehmeys valloittaa minut täysin. Murretut sävyt ja pehmeät kankaat ovat myös mukana lastenvaatteissa ja niitähän ei voi vastustaa. ”Onneksi” vauvat kasvaa nopeaa ja on ”pakko” ostaa uusia vaatteita. Olen ollut hyvin maltillinen vaatteiden ostamisen kanssa ja hyödyntänyt käytettyjä vaatteita. Olemme saaneet myös paljon lahjaksi vaatteita. Nyt Lindexin vauvaosaston ohi ei kuitenkaan voinut viilettää hypistelemättä.

Olen skipannut joitain kokoja Kirpun vaatteissa. Ostan aina yhden tai kaksi kokoa liian suuria ja tällä tavalla olen pystynyt käyttämään Kirpulla samoja vaatteita pitkään. Aluksi pyöritin vain noin viittä bodya, mutta nyt niitä on noin kymmenen, kokoja 62-74. Kirppu on nyt 64,5cm, joten jotkut 62 bodyt ovat jääneet pieniksi, mutta esim. monet Lindexin bodyt ovat venyvää materiaalia ja antavat periksi. Toiset bodyt tuntuvat olevan niin napakkaa matskua, etteivät veny ollenkaan. Ylläolevat vaatteet ostin 74 koossa. 

Kietaisubodyt olivat hyviä vastasyntyneelle, mutta nyt niiden pukeminen pyörivälle ja hyörivälle lapselle on hankalaa. Siksi olen ostanut noin 4 kk eteenpäin enemmän tavallisia bodeja. Housuja ostin nyt slimmi mallina, sillä niitä on helppo käyttää kerrospukeutumisessa. Kuvassa näkyvät mustat housut ja kaikki bodyt ovat Lindexin Ota kolme, maksa kaksi -tarjousmallistosta. Kyseisessä mallistossa muutamat bodyt ovat ihanan pehmeitä ja ribbikankaiset housut ovat joustavaa materiaalia. Molemmat housut voidaan ostaa reilussa koossa, sillä ne on helppo taittaa lahkeesta.

Syksyvaatteissa minua ihastutti murrettu oranssi, petrooli ja ruskean sävyt, joita en yleensä ikinä itselleni osta, mutta tänä syksynä ne vetivät puoleensa. Vauvanvaatteissa edelleen kaikki eläin- ja nallekuosit sulostuttavat eikä niiden ohi vaan voi mennä. Raitakuosi toimii myös aina.

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta