TIRED BUT HAPPY

Lauantaina klo 5:15 herään kännykkäni herätykseen. Silmäni avautuvat ja päänsärky pamahtaa samantien päälle. Pieni poikamme on herännyt 2 jälkeen ja siitä asti noin puoli viiteen hyörinyt sängyssään, meidän sängyssä ja vihdoin taistelun jälkeen nukahtanut. Koko perhe on kääntänyt sata kertaa kylkeään levottomasti. Ei voi olla totta. Taksi saapuu tasan kuudeksi ja matka starttaa kohti Helsinkiä. Ei auta kun vetää vaatteet niskaan ja aloittaa päivä. Bussimatkalla en saa unta vaikka kuinka yritän. Kikattavat nuoret naiset, polttariporukka ja täpötäynnä oleva bussi eivät edesauta nukahtamista. Saavun Helsinkiin 3,5 tunnin päästä. Äkkiä jotain smoothieta ja laittautumaan jonnekin yleiseen vessaan. Puolen tunnin päästä aamu alkaa tuntua jo hyvältä ja korkoineni kopistelen kohti A-lehtiä Kulosaareen. 

Bloggaajatapaaminen siis starttasi lauantaina ja suuri joukko ihania tyyppejä blogien takaa sekä A-lehtien porukkaa saivat heti fiilikseni kattoon ja inspiraation valloilleen. Käytännön asioiden lisäksi pohdittiin bloggaajan ammattimaisuutta ja kuinka jokainen saisi omaa blogiaan vieläkin paremmaksi ja laadukkaammaksi. Lopussa Sara Vanninen tuli kertomaan omasta ammatistaan täyspäiväisenä bloggaajana ja sai varmasti jokaiselle lisäkipinää omaan tekemiseen. Tältä naiselta ei puutu työmoraalia ja innostusta omaan alaan – respect. Ihanan päivästä tekivät myös brunssi- ja kahvihetket, jolloin pääsi tutustumaan muihin Fitfashionin bloggareihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A-lehdiltä matka jatkui keskustaan, jossa päivä oli lämmin ja ihmisiä viettämässä ravintolapäivää. Lämmin päivä liian vähäisellä vedenjuonnilla oli tehnyt päänsärystä järkyttävän ja olo alkoi painaa. Sushit mukana matkasimme ystäväni luo Espooseen. Olo parani ruuan ja rentoilun jälkeen. Päätimme vielä lähteä käymään ulkona ja matka jatkui takaisin Helsingin keskustaan hieman viihteelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaina pitkän kotimatkan jälkeen pääsin halaamaan poikaani ja voi miten ihanalta se tuntuikaan. Ei sitä vieläkään tajua kuinka ikävä voi tulla parissa päivässä ja olo on kaikkein paras kun pääsee oman pikku perheen luo takaisin.

Pitkästä aikaa teki ihan hyvää käydä viihteellä, mutta hetkeksi se nyt piisasikin :D. Viikon huonot yöunet pahenivat lauantai-illan menojen takia, ja väsymys tuntuu edelleen. Mutta, tosiaan eipä sitä usein tapahdu, joten turha surkutella.

Viikonlopun kuvasaldo jäi järkyttävän pieneksi, ehkä se kertoi siitä, että hauskaa oli eikä kameraa muistettu kaivella laukusta montaa kertaa.

Näin jälkeenpäin ajateltuna viikonlopusta mahtavan tekivät: kiinnostava tapaaminen A-lehdillä, laatuaika ystävän kanssa ja tietenkin pojan rutistus kotiinpalatessa. Inspiroivasta viikonlopusta riittää intoa varmasti pitkälle arkeen.

Nyt olo on väsynyt, mutta onnellinen. 

sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta