TOMAATTINEN KATKARAPUPASTA (GL, M)

En ole pitkään aikaan tehnyt tomaattipohjaisia ruokia pojan allergian takia, mutta nyt himot veivät voiton ja päätin kokkailla itselleni ja miehelleni tomaattista katkarapupastaa. Halusin samalla testata Palmuston kikhernepastaa ja kombo toimi mielettömän hyvin. Kikhernepasta on luontaisesti gluteenitonta, joten toimii omassa ruokavaliossani täydellisesti. Kastike sai potkua chilistä ja valkosipulista sekä pehmeyttä kesäkurpitsasta. Suosittelen testaamaan!

Tomaattinen katkarapupasta

200-300g isoja katkarapuja

1/2 kesäkurpitsa

1 tölkki paseerattua tomaattia

1 sipuli

2 valkosipulia

1-2 tl chilihiutaleita

1 tl paprikajauhetta

iso nippu basilikaa

2 rkl hienonnettua persiljaa

1 kasvisfondikuutio

(parmesaania)

Hienonna sipuli, yrtit, valkosipulit ja kesäkurpitsa (pieniksi kuutioiksi). Kuullota niitä voissa ja lisää 5 min päästä kasvisfondi. Lisää chili, yrtit ja paseerattu tomaatti. Hauduttele hitaasti noin 15 min ja lisää lopuksi katkaravut. Anna katkarapujen kypsentyä ja keitä samalla pasta ohjeen mukaan suolatussa vedessä. Voit lisätä valmiin annoksen päälle vielä parmesaania.

Tämä annos ja lasi valkkaria toimii varmasti perjantain palauttavana illallisena!

Hyvää viikonloppua!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “TOMAATTINEN KATKARAPUPASTA (GL, M)”

  1. Näyttää ja kuulostaa herkulliselta! En olekaan pitkään aikaan kokannut mitään katkaravuista. Menee siis kokeiluun 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta