TOUKOTUNNELMIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toukokuun valo ja energia on täyttänyt ajatukset. Ihana tunnelma, ihmisten hymy, kevyet vaatteet, aurinko, lämpö. Flunssaisen ja hampaita puskevan minimiehen kiukuttelupäivät lieventyvät toukotunnelmalla. Fiilis on kuin uudesti syntyneellä ja mieli on täyttynyt ideoilla, innolla ja tulevaisuuden pohdinnoilla. 

Vaikka kesä on vasta tuloillaan, pelottaa jo sen loppuminen. Kesän valo antaa niin paljon energiaa, oli sitten takana 3 tunnin yöunet tai muuten vain väsynyt aamu. Ulos ei tarvitse pakkautua villahaalariin vaan voi kepeästi astella tennareissa ja ohuissa treenikuteissa kohti lenkkipolkuja.

Lapsen kiukuttelu uloslähtiessä puolittuu kun päälle ei tarvitse pukea viittä kerrosta potkupukuja. Pieni taaperomme kävelee ja ulkona voi touhuta jo monenlaista. Toukotunnelma välittyy lapseen ja iloinen nassu kertoo tyytyväisyydestä aurinkoiseen ilmaan. Keinuminenkin on hauskempaa kun varpaat eivät jäädy viimatuulessa.

Iho ja hiukset voivat hyvin kun pakkanen ja viima eivät tee tepposiaan. Ruokavalio saa rutkasti lisäpuhtia kesän tuoreista vihanneksista.

Kotona kevätsiivon myötä turhat tavarat löytävät uuden käyttäjänsä ja laatikot sekä kaapit saavat kevyemmän olemuksen.

Ystävien kanssa sovitaan treffejä ja kesäiltoja. Lomailijat löytävät paremmin aikaa ja kaivautuvat koloistaan ihmisten ilmoille.

Ajatus kulkee ja on hyvä olla, oi kesä, kiitos kun tulit. 

Blogin puolella kevät ja kesä on pullollaan kesäisiä vinkkejä niin ruoan kun kauneuden suhteen ja kuinka kauneutta voi hoivata sisältä käsin esim. ruoan avulla. Seuraillaan myös Kirpun taaperotouhuja ja ehkä hieman kesäkodin valmistelua. Miltä näyttää äitiys ja kesä reilun vuoden ikäisen taaperon kanssa? Pysy matkassa mukana niin näet. 😉

Ja hei ihanat! Saa toivoa postauksia – mitä tykkäisit tänä kesänä lukea?

Aurinkoista päivää kaikille!

-sonjaaleksandras

 

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta