TREENIÄ JA RENTOUTUMISTA LEVILLÄ

Olin niin loman tarpeessa. Vuodenvaihteessa alkaneet työt, uuden arjen opettelu, kiireiset aikataulut, stressi, huonot uutiset ja vaihtelevat tilanteet veivät fiiliksiä väsyneille teille. Pääsiäisenä alkanut loma alkoi pitkällä matkalla kohti Leviä. Pelkäsin, että kylmät ilmat ja lumiset maisemat eivät rentouttaisi oloani ollenkaan, mutta toisin kävi. Vaikka rakastan lämpöä ja kesää, enkä yleisesti ottaen ole talvi-ihminen, toi tämä loma tarpeellisen rentoutumisen. Levillä siis kaikki hyvin.

Matkamme meni mielettömän hyvin, vaikka stressasin aluksi 12 tunnin matkaa pojan kanssa. Tunnit menivät yllättävän nopeasti ja vaivattomasti.

Lämmin mökki, perhe, kauniit maisemat, hienot kelit, hyvä ruoka ja urheilu. Mitä muuta voisi pyytää? 

Treenaamisesta on tullut jo niin tärkeää, että loma ilman treeniä ei tunnu lomalta. Toivottu treeni on saatu aikaan 4 päivän laskettelulla ja ulkoilulla. Ensimmäinen lasku sai jalat täysin hapoille ja epäilinkin etten selviäisi seuraavasta. Jalat kuitenkin tottuivat erilaiseen treeniin ja jokaisena päivänä ollaan päästy kiertämään lähes koko tunturin ympäri. Sinistä, punaista ja mustaa rinnettä. Upeita siirtymäreittejä ja kahviloita. Minttukaakaota ja lämpimiä vilttejä.

Olin tainnut unohtaa, kuinka rentouttava Lapin loma voi olla. Sillä juuri nyt en voisi kuvitella mitään näin rentoa.

Laskettelun ja oman ajan ovat mahdollistaneet vanhempani, kiitos heille. Tekemistä on kuitenkin riittänyt runsaasti myös pojan kanssa, siitä vielä tulossa omaa postausta!

Tähän mennessä illat ovat menneet saunoessa, ruokaa laittaessa ja syödessä. Ehkäpä vielä jokin ravintolareissu mahtuu tulevien päivien ohjelmaan. Laittamamme ruoat ovat olleet älyttömän hyviä eikä varsinaisia ravintolahimoja ole vielä tullut.

Huomenna koittaisi vielä viimeinen laskupäivä ja sitten olisikin tarkoitus viettää viimeistä päivää kylpylässä. Nyt kuitenkin saunaan ja ruokaa. <3

Rennoin tunnelmin,

sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta