Tripp trapp, istuva Kirppu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 kk neuvolassa saimme luvan alkaa istuttamaan Kirppua syöttötuolissa ainakin ruokailujen ajan. Ensimmäisenä päivänä Kirppu nojaili komeassa etukenossa ja syöttäminen ei meinannut onnistua, mutta hyvin nopeasti hän tajusi, kuinka kiva siinä on istua ihan pystyssä. Aina päästessään istumaan, hän hihkuu ilosta ja tuolissa hän hetkuttaa ja vetkuttaa riemusta. Hän oli siis todella tylsistynyt makaavaan asentoon (Stokken New Born Set -istuinosassa).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin Baby Setin (kuvassa näkyvä valkoinen osio) Tripp Trappiin ja sen lisäksi pehmusteen (joka on helposti pestävää materiaalia) ja valjaat. Muistin kuinka kokosin Tripp Trapp -tuolia raskaana ollessani ja se ei varsinaisesti mennyt mutkitta. Ahdisti jo valmiiksi uusien osien asentaminen. Innokkaasti lähdin silti tuumasta toimeen ja avasin tuolia sen verran ruuveista, että Baby Set saatiin paikoilleen. Lopuksi avasin valjaspaketin ja huomasin, että nehän olisi tietenkin pitänyt laittaa ensimmäisenä kiinni. Joten päätin, että valjaat saavat nyt odottaa hetken kiinnitystä. Onneksi Kirppu ei vielä osaa nousta tuolistaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuoli on ollut kaikenkaikkiaan mahtava ostos. New Born Set on aivan ihana, sillä vauvaa on kiva pitää hieman korkeammalla esim. ruokapöydän äärellä tai arkipuuhia tehdessä kuin sitterissä lattialla. Olen myös kuullut, että jotkut laittavat sitterin pöydän päälle. New Born Setin kanssa vältetään ainakin tämä :D. Meillä ei edes ollut sitteriä, joten tämä Tripp Trappin New Born Set -kaukalo oli siinäkin mielessä ”välttämätön”. Ainoa miinus kaukalossa on se, että sitä ei voi hytkyttää kuten sitteriä voi.

Baby Set tuntuu tukevalta ja varsinkin pehmusteen kanssa pitää vauvan hyvin ”ryhdissä”. Kunhan vauva osaa pitää itsensä suorassa eikä etukenossa.

Meidän tuolimme on pyökin värinen. Halusin tämän värin, sillä kuulin, että monella esim. valkoinen väri on alkanut ajan myötä lähteä tuolista. Pyökki tuntui sopivan meille parhaiten ja omaan silmään väri näytti kauniilta. Pidän yleisesti vaalean puun sävyistä. Tilasin tietenkin pyökin sävyssä Vepsäläiseltä Baby Setin, mutta sen saapuessa en uskonut silmiäni. Väri ei sopinut ollenkaan tuoliin vaan näytti inhottavan väriseltä ruskealta, joka ei muistuttanut tuolin sävyä ollenkaan. Palautin tuotteen ja kävin hakemassa Vepsäläisen liikkeestä valkoisen. Valkoinen näytti huomattavasti paremmalta tuolissamme. Tässä siis selkeä parannusehdotus Stokkelle, värimuutos Baby Setin pyökkiin.

Minkälaisia kokemuksia teillä Tripp Trapp -tuolista?

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

2 vastausta artikkeliin “Tripp trapp, istuva Kirppu”

  1. Tripp Trapp on kyllä ihana ja ollut jo pitkään haave-/hankintalistalla! Oon kuullut samaa, että valkoinen väri ei ole ehkä se kestävin (+ lika näkyy siinä tosi helposti), itse arvonkin vielä mustan ja tuon pyökin värisen välillä. Kiva lukea käyttökokemuksia noista lisävarusteista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta