MATKALLA: TUKHOLMA OSA 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukholman kaupunkikiertelyn jälkeen lähdimme hyvissä ajoin hotellille. Avasimme kuohuvan ja laittauduimme. Oli ihanaa laittautua ilman häiriötekijöitä tai vaatekriisiä (sillä mukana oli vain yksi vaihtoehto). Adelen konsertin ovien oli tarkoitus aueta klo 17:30 ja itse konsertin piti alkaa klo 19:30.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiesimme, että aika joka ilmoitetaan konsertin alkamisajaksi ei koskaan pidä paikkaansa, eikä Adelekaan varmasti ole poikkeus. Lähdimme kuudelta kohti Tele 2 Arenaa ja paikanpäällä järkytyimme ihmismassasta. En ollut koskaan nähnyt niin suurta joukkoa odottamassa konserttiin. Olimme jonossa about tunnin verran ja reilusti yli sen, mitä konsertin alkamisajaksi oli ilmoitettu. Ihmisiä oli jonossa vielä paljon meidän jälkeenkin ja osalta jäi näkemättä konsertin alku. Juoksimme itse sisään kun Adele aloitti Hello! -biisillä.

Adelessa mahtavaa huikeiden kappaleiden lisäksi oli hänen huumorinsa. Välispiikeissä naurettiin ja kappaleiden aikana tuntemukset olivat, noh, hänen sanoin: ”You’ll feel miserable.” Kappaleet saivat ihon kananlihalle, tipan linssiin ja samaan aikaan voimaantuneen olon. Kaikenkaikkiaan siis aivan huikea konsertti ja tulen muistamaan tämän syntymäpäivä-/joululahjan ikuisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konsertin jälkeen ihmismassa sulloutui metroon ja yllättävän nopeasti pääsimmekin hotellille. Suoraan pää tyynyyn ja aamulla odotti 5:30 herätys. Siirryimme 6:45 laivaan ja elpymään hyttiin. Kävin varaamassa pöydän Happy Lobster -ravintolasta brunssille, joka oli aivan mieletön. Olin aikaisemminkin käynyt kyseisellä brunssilla eikä se pettänyt vieläkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko seurue oli tyytyväinen ettemme menneet buffettiin ja pääsimme fiilistelemään vappua hieman juhlallisemmin.

Smoothieita, marjoja, hedelmiä, kahvia, croisantteja ja leipää, juusto- ja leikkeletarjotin, mätiä, kylmäsavua, pääruoka kolmesta vaihtoehdosta sekä jälkkäri. Mielettömän hyvä ateria ja suosittelen kaikille Baltic Princessillä risteileville.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppuaika menikin hytissä rentoillen sekä muutamia tax free -ostoksia tehden. Vaikka en ole mikään risteilijätyyppinen, tämä reissu muistetaan kyllä pitkään ja laivallakin oli tällä kertaa ihan mukavaa. Ehkä johtui siitä, että keskityttiin muihin asioihin kun diskoiluun tällä kertaa :D.

Illalla pääsimme vielä saunomaan mökille ja nukkumaan pikku Kirpun viereen. Ikävä oli kova, mutta paremmin reissu meni mitä luulin, teki ihan hyvää olla ihan aikuisten kesken pari päivää.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta