Upea syksy ja ajatuksia hoitovapaasta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaatteiden syksyiset värit, sisustuksen lämpö, kynttilät, syksyruoka, raikas ilma ja pimenevät illat – syksy ja sen tuomat ilot ovat aina vedonneet minuun. Tänä vuonna olen luonnollisesti päässyt nauttimaan syksystä ja ulkoilusta enemmän kuin koskaan, vaunulenkkien takia. Tuntuu siltä kuin huomaisi kaiken eri tavalla kuin ennen. Sitä kiinnittää huomiota upeaan ilmaan kun siitä on aikaa nauttia. Töissä ollessa aurinkoinen aika menee hukkaan ja sitä vaipuu suoraan pimeään kotiin ja pimeille lenkkipoluille.

Olen miettinyt paljon sitä, kuinka kauan olen kotona ja miten hoidamme Kirppua äitiysloman loputtua. Ensi vuoden tammikuussa minulla koittaisi töihinpaluu, mutta olen jo ilmoittanut aloittavani hoitovapaan. Tarkkaa aikaa en vielä tiedä, mutta haluan Kirpun olevan yli vuoden ennen kuin laitan häntä hoitoon. Tuntuu todella kummalliselta, että parin kuukauden päästä loppu häämöttäisi ja aloittaisin työt. Koen kuitenkin, että kun minulla on pienikin mahdollisuus aloittaa hoitovapaa, käytän sen. Kirppu on vain kerran vauva ja töitä on aikaa tehdä koko loppuelämä.

Olen melko kunnianhimoinen ja haluan pyrkiä eteenpäin urallani. En koskaan ajatellut jääväni hoitovapaalle, mutta Kirpun syntymä muutti monia muitakin mielipiteitä. Nyt kuitenkin olen lopettanut työstä stressaamisen ja ajatellut, että asiat menevät omalla painollaan ja minun on turha kiirehtiä töihin kun tärkeintä nyt on oma lapsi.

Kirpun hoidon suhteen meillä on suunnitelmia, jotka selviävät tässä syksyn mittaan. Nyt aion nauttia tästä hektisestä, mutta ihanasta arjesta kotona. Vaikka välillä väsyttää niin, ettei usko selviävän päivästä selväjärkisenä. Joskus taas koittaa niin ihania päiviä, että jokainen auringonsäde ja pojan hymy on täyttä kultaa.

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta