UUSIA SUOSIKKEJA ARKIMEIKKIIN

Nyt on luvassa tämän syksyn uutuuksia, ainakin omassa meikkipussissani! Osa tuotteista on somesta tuttuja, osa ihan uusia tapauksia minun näköpiirissäni. Kuten tiedätte, arkimeikkiin käytän melko vähän tuotteita, mutta haluan iholle tasaisuutta sekä heleyttä. Nämä tuotteet ovat helpottaneet arkeani todella paljon ja saaneet perusmeikkini näyttämään entistä paremmalta. Käytän yleensä meikkivoidetta, mutta tällä kertaa kokeiluun pääsi meikkipuuteri, joka toimi itseasiassa tosi kivasti. Tämä meikki pysyy nättinä pitkään ja toimii monella iholla. Meikkipuuterin alla on kuitenkin tärkeä pitää hyvä kosteusvoide, jotta kuivat kohdat eivät korostu.

Sain muutamia tuotteita testiin Zuii -sarjalta ja loput ostin New Yorkin matkalta. Käsittääkseni kaikkia saa kuitenkin ihan Suomestakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Urban Decay Naked Skin Concealer (Light Neutral) // Ohut peiteaine tasoittaa ja peittää tehokkaasti. Käytän silmien alla, poskilla peittämään punaisuutta, leuassa sekä kulmien alla. Loistava tuote! Levitys meikkivoidesiveltimellä.

Zuii Organic Foundation (Ivory)* // Ohut puuterimainen meikkipuuteri antaa peittävyyttä, tasoittaa ja tekee mattaisen pinnan iholle. Tuotetta saa helposti peittävämmin ja kevyemmin. Itse käytän kabuki -sivellintä ja tuotetta saa hienosti levitettyä ohuelti, mutta kuitenkin peittävästi. Tuote on luonnonkosmetiikkaa, eli plussat siitä! 

Anastasia Perfect Brow Pencil (Taupe) // Ehkä paras kokeilemani kulmakynä! Tuote levittyy kivasti, antaa jämäkkyyttä ja muotoiltavuutta kulmiin. Väriä saa kevennettyä harjalla ja tuote saa kulmat näyttämään luonnollisilta, mutta näyttäviltä – jeeeee! 

Zuii Organic Blush (Peach) * // Mieletön väri ja levittyvyys! Persikkainen sävy antaa ihanan heleän lookin kasvoille ja toimii niin arkimeikissä kuin heleässä iltameikissä. Plussaa luonnollisuudesta jälleen! Ihana tuote.

Anastasia Lip Gloss (Dainty) // Niin suloinen väri ja mikä pigmentti! Paras pigmentti pitkään aikaan huulituotteissa. Ei ole liian tahmea, mutta pysyy hyvin huulilla. Antaa tasaisuutta ja jollain tapaa volumea huuliin. Iso peukku! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaiselta näyttää siis arkimeikkini tänä päivänä. Hetkeen en ole löytänyt näin kivoja uutuuksia!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta