vaipparalli ja huoltopiste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaipat ja hoitotarvikkeet Färg & Formin purkeissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun vaippaa vaihtaa useita kertoja päivässä, olen huomannut, että kaikki pitää olla nopeasti saatavilla ja siististi esillä. Varsinkin kun oma poika saa hepulin, joka kerta kun tämä toimenpide tehdään. Lisähaasteen tähän tuo poikamme suihkulähde, jolla on kiva osoittaa joka suuntaan varsinkin kun vaippa ei ole päällä. Nopeus on siis valttia. Emme hankkineet hoitopöytää, koska kotoamme löytyy siihen tarkoitukseen sopiva paikka kodinhoitohuoneesta. Syvä allas on myös superhyvä, kun vettä roiskuu joka suuntaan.

Taas iki-ihana Färg & Form on valloittanut yhden huoneen, mutta minkäs teet, kun merkiltä löytyy niin kivoja juttuja. Minusta on myös kivaa tehdä jopa hoitotasosta kivannäköinen, onhan lapsellakin mukavampaa kun ympärillä on lampaita ja pilviä (tosin oma poikamme ei hepuliltaan varmaan huomaa edes kuvioita). Pilvikuosinen vaipanvaihtoalusta on loistava, sillä pinta on helppo pitää puhtaana muovitetun kankaan ansiosta. Lammaskuosiset kipat ovat myös muovitettua kangasta, joten vaikka poika suihkisi joka suuntaan, ei pinnat värjäydy. Hoitotason kaapeissa on hyvä pitää varastoa vaatteista, vaipoista, pyyhkeistä ja räteistä. Vaipparoskis roikkuu yleensä kaapinovien vetimissä.

Vinkki! Roiskeista ja värjäytymistä pääsee muuten parhaiten eroon sappisaippualla! Vinkin sain toiselta äidiltä, jonka vauva tykkäsi tehdä niskakakkoja. 😉 Ostin saippuan jo heti aluksi, eikä kauaa mennyt kun käyttöä jo oli. Valkoiset bodyt eivät olisi valkoisia ilman sappisaippuaa.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta