VÄSYNEIDEN KASVOJEN PELASTUS! OHJEET HUULIPUNAN KÄYTTÄJÄLLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valvotut yöt ja sekavat rytmit hiipivät helposti kasvoille ja näky voi olla karmea aamulla. Hyvin levännyt keho näkyy ulospäin hehkuna, sileytenä ja tasaisuutena värissä. Huonosti nukutut yöt tekevät ryppyjä, tummuutta, kirjavuutta ja yleistä apeutta silmien lähellä.

Valokynät ja peiteaineet ovat tärkeitä väsyneen ihon ehostuksessa, mutta yksi meikkituote on minusta yli muiden. Huulipuna. Oli sitten juhlat takana, rankka työpäivä, valvottu yö tai krapula – heitä huulipunaa huuliin ja jo freesaantuu koko ilme. Kikka on siinä, että se vie huomion pois silmistä, joissa väsymys näkyy ensimmäisenä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Talvihuulissa, jotka ovat kuivat ja epätasaiset voi huulipuna tuntua inhottavalta ja näyttää hurjalta. Pohjatyö on siis tärkeää!

  1. Halutessasi kuori huulia esim voiteella, johon on sekoitettu sokeria. Kuori hellin ottein.
  2. Pohjameikissä lisää valokynää hieman amorinkaaren päälle ja rajaa huulia vaalealla peiteaineella, HÄIVYTÄ kuitenkin huolellisesti.
  3. Laita huulille pohjustustuote, Guerlainin KissKiss Liplift on suosikkituotteeni tähän!
  4. Rajaa huulet AINA kun kyseessä on räikeämpi puna. Rajaa huulet (käytin kuvissa Isadoran Perfect Lipliner Prime Red sävyä) ja väritä hieman huulta, ettei punan kuluessa jäljellä ole vain ohuet rajat. Älä rajaa yli huulten rajan, vaan seuraa luonnollista rajaa. Jos rajaa alahuulta liian alas, lopputulos on ”roikkuva”.
  5. Lisää huulipuna (kuvissa Make Up Storen Redelicious) siveltimellä, tai tarkasti suoraan puikosta. Varo lisäämästä punaa liian liki hampaita. Voit painaa ylimääräiset paperiin.

Huulipunia on kiiltäviä ja mattaisempia. Rasvaisemmat punat ovat hyviä arkikäytössä, jotta huulet eivät kuivu niiden käytöstä. Itse käytän usein mattaisempia kun haluan kestävän huulimeikin. Räikeissä väreissä suosin aina mattaisempia, jotta ne pysyvät paikoillaan. Todella mattapintaiset tuovat kuitenkin herkästi huulien kuivuuden esiin. Mattapintaisen kanssa on tärkeää käyttää pohjustusta, jos huulissa on epätasaisuuksia. Valitse puna huulten kunnon ja käyttötarkoituksen mukaan. Pyydä apua ammattilaiselta, jotta löydät sopivan mattaisen/rasvaisen vaihtoehdon.

Värien valinnassa olen melko rohkea ja kannustankin ihmisiä valitsemaan joskus jotain erilaista. Toiset ovat sitä mieltä, että pitäisi kulkea värikartta kaulassa ja kaiken kuuluisi sopia omiin väreihin. Ihonvärikin muuttuu ympäri vuoden, joten aina ei voi luottaa ”värikarttoihin”. Joskus on kiva räväyttää ja valita jotain ”ei niin sopivaa”. Muun meikin ollessa kevyt, rohkeatkin värit ovat hillittyjä ja kauniita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On myös huomioitava hampaiden väri, sillä joidenkin punien kanssa hampaat voivat näyttää entistä keltaisemmilta. Kirkkaan oranssit ja keltaiseen taittavat punaisen sävyt, tuovat herkästi esiin hampaiden keltaisuutta. Vaalean pinkit sävyt, kiiltopunat sekä mattavärit saattavat korostaa tahroja tai harmautta hampaissa. Marjaisat ja siniseen taittavat sävyt korostavat valkoisuutta ja saavat hampaat näyttämään kirkkaan valkoisilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt siis rohkeasti punakaupoille! 

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Yksi vastaus artikkeliin “VÄSYNEIDEN KASVOJEN PELASTUS! OHJEET HUULIPUNAN KÄYTTÄJÄLLE”

  1. […] Ensimmäisenä lahjana nostan esiin laadukkaan huulipunan. Laadukas ja runsaspigmenttinen huulipuna voi olla monelle ostos, jota ei uskalla tai raaski tehdä. Tämä lahja on paras niille, jotka haluavat testata uusia meikkejä, ovat kokeilunhaluisia ja tykkäävät meikissä muustakin kuin ripsarista. Huulipuna piristää, saa väsymyksen tiehensä, antaa itsevarmuutta ja lisää naisellisuutta. Huulipunalla voi viestiä monia asioita ja sävyillä kannattaa leikitellä! Kirjoitin huulipunan sävyn valinnasta sekä huulipunan käytöstä vuosi sitten postauksen, pääset siihen tästä.  […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta