Vauvakaveri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten hellyyttävää, kaksi samanikäistä vauvaa alkavat ymmärtää toisen olemassaoloa ja ottavat toisiinsa kontaktia. Käsi hakee toisen kättä ja toinen hapuilee etsien kaverin kasvoja. Kuka tai mikä tämä on? Tästä se alkaa, ystävien luominen muiden samanikäisten kanssa. 

Olemme alusta asti nähneet paljon ystäviä, perhettä ja muita lapsia Kirpun kanssa. Nyt Kirppu on myös saanut ystäväkseen lähes samanikäisen tyttövauvan. Näitä tapaamisia odotan aina innolla, sillä on mahtava nähdä toisen lapsen kasvavan ja kehittyvän suunnilleen samaan tahtiin. Samalla on ihanaa saada vertaistukea toiselta samassa tilanteessa olevalta äidiltä. Äitiys yhdistää ja on upeaa saada uusia ystäviä lapsien kautta.

Vauvatreffien tylsyys piilee flunssissa, sillä viime viikon treffit ovat peruuntuneet nuhanenäisen Kirppumme takia. Kipeänä olo on kovin kurjaa ja varsinkin silloin huomaa, kuinka tärkeää on päästä joskus myös pois kotoa. Tämäkin alkuviikko menee lähinnä kotosalla, mutta uusia treffejä suunnitellaan jo kovasti seuraaville viikoille, kunhan parannutaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viestillä terkut tälle ja muillekin vauvaperheille!

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Yksi vastaus artikkeliin “Vauvakaveri”

  1. No nyt meillä on vesirokko ja sitä on nyt ainakin Fannin kavereilla liikkeellä eli treffit senkun siirtyy! 😒 tylsää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta