VETO POIS

Nyt täytyy sanoa, etten ole hetkeen ollut näin veto pois. Olo on kuin puolikkaalla, riutuneella ja kaikkensa antaneella. Ruisrock ja viikonlopun väsymys kärsittiin jo sunnuntaina, mutta eilen sain osalleni järkyttävän vatsataudin, joka ei vieläkään ole loppunut. Nyt on sellainen fiilis, että elämä ei vieläkään ota voittaakseen ja harmittaakin niin vietävästi kun paljon olisi ollut paljon muutakin tekemistä. Eilinen hiljaisuus johtui siis tästä pirullisesta taudista, joten toivotaan, että suunta olisi tästä edes ylöspäin ja täälläkin palauduttaisiin normaaliin tahtiin!

_MG_1341

Kuva: Amanda Aho

Pori Jazz (alkanut viime viikonloppuna ja jatkuu tämän viikon) on vuosittainen must-see ja tänäkin vuonna siellä järjestetään lapsille kaikkea kivaa ohjelmaa. Tänään missassimme esimerkiksi vauvamuskarin ja toivon todella, että oloni olisi huomenna parempi, jotta pääsisimme lastenkonsertteihin.

Joten nyt painun lepäämään ja yritän saada itseni hyvin pian kuntoon. Blogissa tällä viikolla koti-postausta, kesän menoja ja paljon muuta!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta