VIHREÄ RIISINUUDELISALAATTI (GL, M)

Eiliseksi iltapalaksi tai oikeastaan myöhäiseksi päivälliseksi tein riisinuudelisalaattia, joka toimi erittäin kivasti salin ja kiireisen päivän päätteeksi. Koko viikko on ollut paikasta toiseen juoksemista ja ruokavalion kanssa on ollut hakemista. Tämä riisinuudelisalaatti sopii kuitenkin täydellisesti gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon, täyttää hyvin ja maistuu mausteiselta, mutta raikkaalta. Suosittelen testaamaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riisinuudelisalaatti broilerilla 

2 levyä riisinuudeleita

3 broilerin fileetä

kaksi isoa kourallista babypinaattia

1 parsakaali (luomu)

mini herkkusieniä (luomu)

Kastike:

2 rkl soijakastiketta

1 rkl kalakastiketta

puolikkaan sitruunan mehu

pala inkivääriä

1 valkosipulinkynsi

1 tl intiaanisokeria

Paista kevyesti suolalla ja sitruunalla maustetut broilerin fileet. (Paistoin pinnat kiinni pannulla ja sen jälkeen noin 10-15 min uunissa 200 astetta, anna hetki vetäytyä). Höyrytä parsakaalin nuput ”aldente”, varo kypsentämästä liikaa. Pilko parsakaaleja hieman pienemmiksi kypsennyksen jälkeen. Keitä nuudelit ohjeen mukaan vedessä. Paista pannulla (voissa) herkkusienet niin, että ne saavat hieman väriä. Tee kastike. Hienonna tai raasta inkivääri ja valkosipuli, lisää kulhoon kaikki muutkin ainekset ja sekoita huolella. Pilko broilerin fileet suupaloiksi. Lisää kastikkeen joukkoon kypsät nuudelit, herkkusienet, parsakaalin palat, broileri ja lopuksi babypinaatti. Ruoka on parhaimmillaan heti valmistuksen jälkeen, mutta toimii myös viileämpänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kivaa lauantaita! 

btw. kiitos postaustoiveista snäpin (sonjaaleksblog) puolella ja blogissa, laittakaa vaan lisää postia tulemaan, jos jotain mieleen juolahtaa! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta