Viikkokatsaus – 13. viikko ja valmis terassi

3 kk on täynnä! Viime viikko oli täynnä touhua ja tekemistä. Kirpun ensimmäinen Juhannus on nyt vietetty ja siitä kertoilen lisää kun saan kuvasaldoa kamerasta koneelle. Kesä ei ilmojen puolesta ala millään, mutta eihän anneta sen haitata.

Kirppu on kasvanut hienosti, lähemmäs 5 kiloa ja 59 cm. Edelleen siis pitkä ja hoikka. Viime viikolla hän oli hyvin rauhallinen ja sai sukulaiset Juhannuksena ihmettelemään kuinka tyytyväinen hän onkaan. (Meri-ilmasto taisi vielä rauhoitella :D) Kirppu seuraa jo todella paljon ja pää pyörii joka suuntaan. Hän on alkanut tarttua jo esineisiin ja leikkii usein harsolla ja leikkimattonsa ”tukipaaluilla”. Ensimmäisen kerran huomasin hänen tarttuneen kunnolla leluun, kun hän repi sen irti Stokken tuolin kaaresta. Kirppu kannattelee jo todella hyvin päätään ja käsistä nostettaessa pää seuraa mukana. Unirytmit ovat alkaneet vahvistua ja hän nukkuu usein yhdet 2-3 tunnin päikkärit ja kahdet vähän lyhyemmät. Yöt vaihtelevat vielä paljon.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terassiprojektimme on vihdoin valmis ja pääsimme eilen sen ensimmäistä kertaa virallisesti korkkaamaan! Terassiin tehtiin siis katos ja kaiteet uusittiin. Huolsimme myös lattian öljymaalilla ja hankimme polyrottinkisen sohvan sekä kaasugrillin. Vielä aiomme hioa ja maalata vanhan ruokailupöydän ja tuolit. Ajattelin myös hankkia joitakin lyhtyjä roikkumaan katosta. Seuraavaksi jatkamme pihan laittoa. Istutamme muutamia kasveja ja omenapuut olisi tarkoitus hankkia. Paljon siis riittää hommia, mutta sitähän omakotitaloasuminen on.

Kesällä olisi tarkoitus (kun ilmat vähän paranevat) grillailla paljon ja ottaa tehokäyttöön terassi. Haluan kutsua ystäviä ja perhettä kylään ja ajatuksena myös kokoontua äitiyslomalaisten kanssa. Lapsille tekemistä pihalle ja terassille vilttejä ja leluja vauvoille. Äideille brunssia tai muuta syötävää. Tästä lisää, kunhan saadaan järkättyä treffit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istutin myös basilikaa ja ruohosipulia, toiveissa yrtinkasvatus, mutta katsotaan lähtevätkö ne kasvamaan. Viherpeukalo kun en ole :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liikuntaa viime viikolla tuli puutarhurin hommien lisäksi harrastettua kerran salilla, kerran mammajumpassa ja useiden vaunulenkkien muodossa. Mökillä tuli tehtyä myös lenkin lisäksi askelkyykkytreeni. Sain levättyä myös kivasti ja nyt taas treeni maistuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta