Viikkokatsaus – 7. viikko

Tervehdys täältä – myöhäinen sellainen. Piti jo eilen kirjoitella, mutta tosiasiassa olin täydellisessä zombitilassa, eikä tietokoneen avaaminen käynyt mielessäkään. Nyt siis raportointi 7. viikon tapahtumista.

Arki sujuu jo mukavasti ja joka päivä oppii uutta Kirpusta. Pieniä niksejä, miten toisen saa rauhalliseksi ja kuinka taas hymyilemään. Syötöt ovat edelleenkin epäsäännölisiä ja melko tiheitä. Välillä 4 tunnin tauko (vain silloin kun hän nukkuu) ja välillä vartin tauko. Rytmitystä päiviin on pystynyt tekemään vaunulenkkien avulla, mutta muuten se on melko mahdotonta. Kirppu on alkanut hymyillä jo tosi paljon ja hereilläoloaikana hän voi jo olla tyytyväisenä ilman tissiäkin pidemmän aikaa. Huomaa, että hän on tullut ulos vauvakuplastaan enemmän ja enemmän, ja seuraakin jo hyvin katseellaan ympärillä tapahtuvaa. Jäntevyyttä ei edelleenkään puutu pojasta ja liikkuminen on entistä voimakkaampaa.

IMG_3835

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olemme tehneet päivittäin noin tunnin vaunulenkkejä ja itse aina mahdollisuuksien mukaan myös kotijumppaa. Kävin myös parina päivänä kaupungilla, mutta edelleen se tuntuu stressaavalta kun ei tiedä, koska toinen herää ja silloin on oltava tissi lähellä.

Äitienpäivän juhlistamiset lauantaina ja sunnuntaina olivat ihania, mutta kostautuivat la-su ja su-ma välisinä öinä. Kirppu oli nimittäin kyläilypäivät täysin rauhassa ja unessa suurimman osan ajasta. Yöt taas meuhkasi ja valitti vatsaansa. Päivisin kylässä oli ilmeisesti sopiva melu ja puheensorina, että häntä vain unetti. Emme siis saaneet unta kahteen yöhön ollenkaan. Mausteiset ruuat, limekakku ja kahvi ilmeisesti tekivät Kirpulle kamalat ilmavaivat ja siitä saa syyttää vain itseään. Näiden öiden jälkeen olin täysin rikki ja olo oli karmea. Silti oli pakko tsempata päivisin ja mennä vaunuilemaan, jotta saisin Kirpun nukkumaan. Nyt onneksi takana yksi onnistunut yö ja päivä, ja taas jaksaa. Edelleen silti oma pää tuntuu olevan hukassa, joten kirjoittaminen tuntuu nyt erityisen vaikealta :D. Kirjoitusvirheitä siis varmasti löytyy!

Huomaan, että koko ajan oppii uusia raaka-aineita, jotka tuntuvat aiheuttavan ilmavaivoja Kirpulle. Tällä viikolla niistä kärsittiin oikein kunnolla. Luulen, että pahimmat olivat kahvi, chili, valkosipuli ja lime. Nämä siirtyvät siis valitettavasti välteltäviin ruokiin tai ainakin niin, että niitä ei nauttisi kovinkaan paljoa. Kuinka sitä luuli, että raskauden jälkeen saisi syödä mitä haluaa? Imetys tuntuu tekevän rajoitteita entistä enemmän. 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Surullisen herkullinen Äitienpäivän Key Lime Pie – vatsavaivojen innoittaja

Kääk kohta on jo 8 viikkoa täynnä ja Kirpun 2kk synttärit häämöttävät. Mihin tämä aika oikeen menee?

Tänään olin jälkitarkastuksessa, mutta siitä lisää myöhemmin!

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta