VIIKONLOPPU TÄYNNÄ ISIJUTTUJA

Isänpäivä vietetty ja viikonloppu täynnä illallisia läheisten kanssa on nyt takana. Eilinen päivä vietettiin ihanissa tunnelmissa, hitaalla aamulla, brunssia syöden, ulkoillen, päiväunetkin nukkuen. Isänpäivästä spesiaalimman, viime vuoteen verraten, teki se, että poikamme taiteili itse (hieman äidin apua kaivaten) hienot kortit isoisille sekä isilleen. Jotenkin täydellisen hellyyttävää katsoa poikaa kiikuttamassa korttia isoisälleen kertoen, että tämä on nyt papan auto kortissa. Sanat tosin menivät jotenkin näin: Kortti, papan auto. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lahjapussiin meni tällä kertaa perinteisesti alusvaatteet sekä suklaata. Brunssilla syötiin lämppäreitä, eli maalaisleipää cheddarilla sekä paahdetulla naudanlihalla, päälle tuoreita vihanneksia. Jälkkärinä toimi vanha kunnon Jacky ja kreikkalaiset jogurtit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuna kävimme molempien vanhempien luona ja nautimme kahdesta 3 ruokalajin illallisesta. Ihania ruokaelämyksiä takana, mutta nyt on taas hyvä palata tavalliseen arkeen.

Nyt täytyy sanoa, että Pure-viikko ei ollut ihan 100% noudatettu, tosin liikuntaa tuli mallikkaasti kuudelle päivälle. Ruokailuista ja muuten Pure-fiiliksistä lisää huomenna.

Ihanaa viikonalkua kaikille! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta