VOIHAN VAUVA – MIKSI ET NUKU?

Hyvin alkanut unikoulu on ottanut taas takapakkia. Edelleen olen syöttänyt Kirpun vasta 04-06 aikoihin, mutta heräilyjä on jo viikon ajan ollut noin 3 ennen sitä. Ja melko poikkeuksetta hän aloittaa 02-03 välillä kovan itkun eikä halua nukahtaa uudestaan helpolla. Parina yönä itku on ollut kovaa ja melko lohdutonta. Joka kerta kun hänet nostaa sängystään, hän rauhoittuu. Mutta usein nukuttamisessa menee 15 minuuttia tai jopa tunti (niin, että hän melkein nukahtaa, mutta havahtuu taas uudelleen itkemään).

Kirppu nukkuu omassa huoneessaan ja meneekin sinne aina hyvin mielin. Heräilyt yöllä ovat muuten ns. normaaleja, mutta tämä yksi herääminen on aina hankala ja pitkäkestoisempi. Emme siis tiedä mistä moinen johtuu. Vielä emme ole ajatelleet siirtää häntä takaisin meidän makuuhuoneeseen.

Kirpulla on tulossa jo kuudes hammas. Etuhampaat ovat tehneet kipeää ja uskonkin, että yöt ovat senkin takia vaikeita. Kaikki hampaat ovat tulleet 2 kuukauden aikana vuoronperään, joten ne ovat aiheuttaneet harmia jo pidempään.

Kirppu opettelee myös seisomaannousua, joten se on varmasti yksi syy yöllisiin heräämisiin, kun ylös olisi päästävä.

Syitähän on monia, mutta joskus vaivaa niin paljon, kun vauva ei osaa kertoa, mikä häntä itkettää tai valvottaa. Olen kuullut monelta, että 8kk on vaikea vaihe, mutta eikö jokaisessa kuukaudessa ole jotakin hankalaa?

Toivotaan, että tämän yli päästäisiin pian. Mutta sitten tulee taas uusi vaihe, vai mitä?

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Yksi vastaus artikkeliin “VOIHAN VAUVA – MIKSI ET NUKU?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta