VOITTO KOTIIN!

Tavallinen torstaipäivä. Poikani leikkii hiekkalaatikolla ja puhun puhelimessa ystäväni kanssa. Samaan aikaan joku soittaa. Ystäväni sanoo: ”Se on varmaankin puhelinmyyjä…”

No jos kuitenkin vastaan, ei näytä puhelinmyyjän numerolta. ”Porihallilta moikka, kävit meillä treenaamassa New Yorkin -matkan arvonnan välisenä aikana ja….” Tässä kohtaa minulla alkoi sumeta päässä. Voiko tämä olla?!?! ”…..sinä olet tämä onnekas voittaja.” MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ??!?!?!

(Samaan aikaan poikani sai huomiokohtauksen ja osa puhelusta meni hänen rauhoitteluunsa. Porihallilla varmasti naurettiin puhelun kaoottisuutta…)

Ei voi olla totta. Siis minä, joka en ole koskaan voittanut arvonnoissa tai kilpailuissa. Minä, voitin matkan. Ja vieläpä New Yorkiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kuitenkin alkoi suunnittelu, sillä syksyllä nokka osoittaa kohti NYCiä ja unelmamatka on vain muutamien kuukausien päässä.

Treenaaminen kannattaa aina ja näköjään sillä voi saavuttaa vielä jotain näin siistiä! Kiitos Porihallille huikeasta arvonnasta ja tää mamma on nyt niin taivaassa! 

Huhhuh… Jos nyt saan kerättyä itseni niin illalla tulossa postausta ylläolevan kuvan sporttisesta lookista ja käyttämiäni tuotteita fressiin meikkiin. Torstai on muutenkin huippupäivä, sillä teeveestä tulee mikäs muu kuin Fitnesspäiväkirjat!

sonjaaleksandras 

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “VOITTO KOTIIN!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta