VUODEN VANHEMPI

Tänään on jälleen se päivä kun miettii mitä on saavuttanut, kokenut ja mitä toivoisi ensi vuoden tuovan tullessaan. Syntymäpäivät näin vuoden viimeisenä kuukautena laittaa tavallaan vuoden pakettiin ja sitä miettii jo seuraavaa vuotta. Tänään täytän 28 vuotta ja olo on aika ihana. Sain viikonloppuna kylään hyviä ystäviä, saimme nauraa, jutella, laulaa ja olla yhdessä. Eilen kuitenkin vanhenin vuosia, kun herättyäni huomasin, että juhliminen tosiaan jo verottaa. Verottaa vielä tältäkin päivältä hyvää oloa. Olo on silti super kiitollinen ja onnellinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarjottavia lauantailta: quinoa-bataattisalaatti, pestopastasalaatti, (kuvasta puuttuvat lämminsavulohileivät) ja tietenkin irttarit.

Tulin pohtineeksi muutamaan otteeseen tätä ikää ja vaikka toisaalta sitä ollaan asetuttu jo aloilleen, koen suurta tarvetta vielä tehdä jotain erilaista ja saavuttaa itselleni jotain. Aikaahan tässä on vielä vaikka ja kuinka itsensä toteuttamiselle, mutta syntymäpäivät aina siitä muistuttaa, että ei tässä enää nuoremmaksi muututa. Kirjoitin viime vuonna postauksen saavutetuista ja mieleenpainuvista asioista vuosien varrelta, kyllä niitä sinne kertyi kun pohti tarpeeksi. Vuodet vierivät ja mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän miettii miten elämäänsä haluaa viettää. Nuorena sitä vaan meni miettimättä, nyt vastuu tietenkin painaa enemmän ja päätöksetkin ovat paljon harkitumpia.

img_2054

Kiitollisuus vain kasvaa kun vuodet menevät eteenpäin. Minulla on suuri joukko ihania ystäviä. Osa vanhempia ja osa melko uusia. Aina on joku jolle puhua, joku jonka voi pyytää kylään, joku joka nauraa samoja asioita ja joku, joka on aina tukena. Isoja porukoita ja sitten niitä joiden kanssa nähdään aina kaksin kahvitellen. Aina ei ehdi kaikkia nähdä, mutta pysyvät ne silti vuodesta toiseen sydämessä. Toisena asiana ovat läheiset, perhe ja suku. Aina voi luottaa siihen, että joku on tukena. Aina saa apua, aina joku kuuntelee. Kolmantena kiitollisuutena oma pieni perheeni ja meidän ihana poikamme. Hän on tärkeintä maailmassa, enkä voisi kuvitella elämääni ilman häntä. Kiitollisena saa olla myös omasta kodista, työstä, harrastuksista ja omasta sekä läheisten terveydestä. Mitään ei voi ottaa itsestäänselvyytenä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppu toi siis paljon ajateltavaa ja olo on mahtava. Vaikka juhliminen ja eiliset herkut tekivät ehkä vielä vuosia vanhemman olon, olen silti super fiiliksissä ja onnellinen. Ulkona sataa lujaa ja nyt nautimme päivästä yhdessä poikani kanssa leikkien ja rauhoittuen. Tänään vain ollaan yhdessä.

Ihanaa maanantaita kaikille!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta