WEEKEND: Love and surprises

Mieletön viikonloppu takana! Nyt vasta sain kaikki kuvat ladattua ja fiiliksiä kasattua yhteen.

Perjantaina vietimme mieheni kanssa hieman jo hääpäiväämme etukäteen. Saunoimme, tein ruuaksi Prosciutto-Parmesaanikanaa ja nautimme illasta yhdessä.

Lauantaina lähdimme ystäviemme häihin ja Kirppu meni illaksi hoitoon. Häät olivat upeat, hauskat ja koskettavat. Saimme nauttia hyvästä ruuasta, musiikista ja pääsimme pitkästä aikaa tanssimaankin! Yöksi menimme mökille, jossa Kirppu oli hoidossa. Kaikki oli siellä mennyt hienosti ja Kirppu oli viihtynyt.

Sunnuntaina mieheni sanoi kotiinpalatessa, että pakkaappas omat ja Kirpun tavarat yhdeksi yöksi. Apua, mitä ihmettä?! Luulin hänen menevän töihin maanantaina (virallinen hääpäivämme) enkä osannut odottaa yllätystä. Ajoimme salamyhkäisen mieheni matkassa Tampereelle, haimme ihanaa sushia ja suuntasimme Hotelli Ilvekseen, jossa vuonna 2008 olemme viettäneet ensimmäistä vuosipäivää. Siellä 17. kerroksessa juhlimme hääpäiväämme koko perhe. Illalla kävelimme vielä ympäri kaupunkia ja kävimme vielä syömässä hampparit. Pussillinen karkkia hotellihuoneessa ja olin niin täynnä ruokaa että! Mutta, voi miten onnellinen olin!

Nyt kuvakollaasia viikonlopusta. Laitan vielä myöhemmin lisää kuvia Tampereen reissulta.

Viikonlopun kohokohdat:

Ystävien häät

hääkollaasi

Yllätyshääpäiväreissu Tampereelle

tamperekollaasi

Ruokaa ja paljon!

tamperekollaasi2

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta